TERVETULOA

Frozen Ring on 570m pitkä jääkarting rata, joka sijaitsee 300km napapiirin yläpuolella. Rata tarjoaa mielettömän ajokokemuksen, jossa on 10 metriä korkeuserojakin. Rata sopii myös ensikertalaisille. Unohtumattomia hetkiä takaa se, että me opetamme kuinka ajaa turvallisesti jäällä. Frozen Ring rata on valaistu ja varustettu ajanottolaitteilla, mikä tekee ajamisesta hauskempaa kun nopein kuljettaja saadaan sekunnin tuhannesosan tarkkuudella selville. Ajoaikojen välissä voi lämmitellä hirsitalomme kamiinan ääressä. Tarjoamme kaikki ajamiseen tarvittavat varusteet ja lämpimän ajohaalarin.

Try out

Suunniteltu isoille ryhmille tai niille, ketkä haluavat testata ajamista ja mahdollisesti päättää jatkaa ajamista. Ajoaika 15 minuuttia.

Training

Training

Sopii niille, ketkä haluavat harjoitella ajamista linjassa ja tavoitella parasta henkilökohtaista kierrosaikaa. Pieni tauko ajosessioiden välissä. Ajoaika 2 x 15 minuuttia.

Mini Grand Prix

Haasta ystäväsi tai perheenjäsenesi kisaan ja selvittäkää, kuka on radan nopein.

Grand Prix

Ultimaattinen kisa arktisessa. Pidennetyt ajoajat takaavat, että aikaa on varmasti tarpeeksi kokeilla omia rajoja. Harjoittelu 10 min, aika-ajot 20 min ja kisa 30 min.

Ota yhteyttä

Löydä meidät

Frozen Ring Ice Karting Circuit

Jemma 10

99830 Saariselkä

Finland

Soita meille

 +358 50 5431505
Päivittäin 11:00 - 17:00

VARAUS ETUKÄTEEN!

Ota yhteyttä